Krajalnice do Cordon Bleu Alco
- Przeznaczone są do poziomego przecinania lub nacinania kieszeni w stekach, sznyclach, sznyclach drobiowych, rybach i innych produktach w celu przygotowania Cordon Bleu (kotleta szwajcarskiego), kotleta kijowskiego (de volaille), steka motylkowego, kieszeni grillowej itp.
- Dzięki idealnemu unieruchomieniu produktu pomiędzy taśmą górną i dolną, cięcie poziome wykonane specjalnym nożem jest precyzyjne. Wysokość i głębokość cięcia można dostosować do indywidualnych potrzeb.
- Znajdują zastosowanie w zakładach drobiarskich oraz firmach produkujących dania gotowe i garmażeryjne.

ACB 400 HDN
Szerokość robocza: 400 mm
Wymiary: 105x220x150 mm
Waga: 450 kg
* Zdjęcia i rysunki mają charakter poglądowy. Przedstawione wydajności są informacyjne. Rzeczywiste wydajności zależą od produktu, warunków otoczenia oraz zastosowanego wyposażenia.