Mieszałki z funkcją gotowania i chłodzenia Alco
- Przeznaczone są do gotowania, smażenia, redukcji i wychłodzenia wszelkiego rodzaju farszy, mięs, warzyw, ziemniaków, sosów oraz innych produktów. Mieszałki mogą służyć do gotowania lub do gotowania i wychłodzenia próżniowego jednym urządzeniu.
- Znajdują zastosowanie w dużych i bardzo dużych zakładach przetwórstwa mięsa, ryb oraz w firmach zajmujących się produkcją dań gotowych i wyrobów garmażeryjnych.
-
Charakteryzują się:
- pojemnością: 350, 500, 750, 1000, 1700, 2250, 3500, 4000 l
- zasilaniem: parowym lub na olej termalny
- zapotrzebowaniem na media
- funkcjonalnościami w zależności od wyposażenia dodatkowego -
Dostępne modele:
AHC 350, AHC 500, AHC 750, AHC P 1000, AHC 1700, AHC 2250, AHC 3500, AHC 4000N

AHC 2250
Pojemność: 2.250 l
Max. wsad: 1.550 l
Wymiary: 410 x 150 x 350 cm
Waga: 3.000 kg
* Zdjęcia i rysunki mają charakter poglądowy. Przedstawione wydajności są informacyjne. Rzeczywiste wydajności zależą od produktu, warunków otoczenia oraz zastosowanego wyposażenia.