Mieszałki 20-200 l
MAINCA
- Przeznaczone są do mieszania różnego rodzaju farszy mięsnych i warzywnych z dodatkiem przypraw w celu osiągnięcia jednorodnej masy pod względem konsystencji i smaku. Większe modele mogą być również wykorzystywane do marynowania elementy drobiu i mięsa
- Znajdują zastosowanie w masarniach, małych i średnich zakładach przetwórstwa mięsnego, firmach cateringowych oraz burgerowniach.
-
Charakteryzują się różną:
- pojemnością w litrach (od 20-200 l)
- pojemnością w kilogramach (od 12-130 kg) -
Dostępne modele:
RM20, RC40, RC100, RC200 - Dostępne wyposażenie dodatkowe w zależności od modelu mieszałki: programator cyfrowy, wersja mobilna, demontowalne mieszadło, zestaw wentylatorów chłodzących itp.

RM20
Pojemność: 20 l
Pojemność cylindra: 12 kg
Wymiary urządzenia: 310x560x500 mm
Waga: 29 kg
Model stołowy

RC40
Pojemność cylindra: 40 l
Pojemność cylindra: 25 kg
Wymiary urządzenia: 439x725x652 mm
Waga: 74 kg

RC100
Pojemność cylindra: 95 l
Pojemność cylindra: 65 kg
Wymiary urządzenia: 465x930x1002 mm
Waga: 122 kg

RC200
Pojemność cylindra: 200 l
Pojemność cylindra: 130 kg
Wymiary urządzenia: 712x1350x1170 mm
Waga: 180 kg
* Zdjęcia i rysunki mają charakter poglądowy. Przedstawione wydajności są informacyjne. Rzeczywiste wydajności zależą od produktu, warunków otoczenia oraz zastosowanego wyposażenia.