Panierownice gastronomiczne
- Kompaktowe urządzenia o zintegrowanej budowie przeznaczone są do panierowania mokrego i suchego elementów mięsa, drobiu i ryb; kotletów oraz kulek mięsnych, rybnych i warzywnych; warzyw; krokietów itp.
- Znajdują zastosowanie w firma produkujących wyroby garmażeryjne i dania gotowe, miejscach zbiorowego żywienia, itp.
-
Charakteryzują się różną:
- wydajnością (od 2.000 – 10.000 szt./h)
- szerokością roboczą taśmy (od 150-350 mm)
- pojemnością zasobników na panier suchy i mokry -
Dostępne modele:
BR20, BR30, BR40, BR50 - Dostępne wyposażenie dodatkowe w zależności od modelu panierownicy: kurtyna panieru mokrego wraz z pompą cyrkulacyjną, dmuchawa do usuwania nadmiaru panieru suchego.

BR20
Wydajność: do 2.000 szt./h
Szerokość robocza taśmy: 150 mm
Prędkość taśmy: stała 10 m/min.
Wymiary urządzenia: 1000x485x400 mm
Waga: 55 kg
Model stołowy

BR50
Wydajność: do 10.000 szt./h
Szerokość robocza taśmy: 350 mm
Prędkość taśmy: od 9-15 m/min.
Wymiary urządzenia: 1985x880x1640 mm
Waga: 200 kg
* Zdjęcia i rysunki mają charakter poglądowy. Przedstawione wydajności są informacyjne. Rzeczywiste wydajności zależą od produktu, warunków otoczenia oraz zastosowanego wyposażenia.